Fantasy Stories

Ook jouw fantasy manuscript heeft potentie!

Stuur vandaag jouw manuscript in!

Als ik jouw manuscript heb beoordeeld dan maken we een afspraak om met elkaar kennis te maken. Persoonlijk contact is belangrijk, omdat jij jóuw manuscript bij mij inlevert. Wederzijds vertrouwen is noodzakelijk voor een prettige samenwerking.

Gratis adviesgesprek:

Eerste kennismaking met elkaar.

Wie ben je? Waarom ben je gaan schrijven? Wat verwachten we van elkaar? Wat kan ik jou aanbieden? Wat kan verbeterd worden aan jouw manuscript?

Hebben we een klik, dan gaan we niet wachten dan gaan we meteen aan de slag!

Het avontuur gaat beginnen!

Schrijfcoaching

Naast de uitgeverij ben ik ook creatief schrijfcoach.

Ben je nog niet tevreden over jouw verhaal
Loop je vast met een verhaallijn?
Of vraag je je af of jouw manuscript goed genoeg is?

Vraag dan een offerte voor schrijfcoaching aan. 

Wat kun je van mij verwachten:

  • Een inhoudelijke analyse van jouw manuscript, met opmerkingen in de kantlijn
  • Tips, tops en trucs
  • Brainstormsessies

Een verslag met de antwoorden op jouw specifieke vragen

"

Karin heb ik leren kennen als kattenmens. Ze is poeslief in het luisteren naar moeite die je hebt om iets op te schrijven, maar als ze het te pakken heeft, zet ze al haar nagels erin. Ze bewerkt, gooit het overhoop, speelt ermee, tot ze ziet dat jij ermee verder kunt. Dank je wel Karin, voor wat je hebt gedaan bij het verwerken van de boeken!

Gijsbert van de Sluijs

Karins manier van werken is heel motiverend. Haar tips, suggesties en ideeën zijn een inspiratie. Soms is het net alsof ze mijn personages beter doorziet dan ik.

Rowena de Wit

Karin nam de tijd om mijn manuscript te lezen en zag steeds nieuwe aanknopingspunten om te verbeteren. Ze wist mij telkens te motiveren om te blijven schrijven door haar enthousiasme en betrokkenheid. Ik heb veel aan haar coaching gehad.

Saskia van Veen

Karin is een inspiratie voor alle fantasy schrijvers. Karin creëert een fantasy wereld buiten de kaders om. Ze houdt zich niet aan de traditionele regels van dit genre en motiveert andere schrijvers om een eigen unieke wereld te bouwen.

Fatimah Ali – know-yourmagic.com

Ik ben met Karin in contact gekomen toen zij een vormgever nodig had voor haar fantasyboeken. We hadden meteen een klik, wat resulteerde in fijn en persoonlijk contact. Ik heb vooral genoten van onze co-creatie, waar Karin’s verhalen en mijn visuele interpretaties constant met elkaar in gesprek waren.

Lisanne Versteeg

Ik heb Karin leren kennen als een super enthousiast, gedreven en positief ingestelde coach. Als je het even niet meer weet, luistert ze naar jou en geeft bruikbare tips en adviezen. Door haar creativiteit en fantasie kan ze zich makkelijk verplaatsen in jouw verhaal en doodgelopen plot weer op gang te helpen. Dit doet ze door jou duidelijk een spiegel voor te houden en door structuren te bieden. Geduldig helpt ze je weer verder, zodat je met een YES weer vrolijk verder gaat.

Maarten Moll

Karin heeft mij enorm geholpen met mijn boek. Ze heeft ernaar gekeken en mij geholpen om een uitgever te vinden.

Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ze me heeft gegeven.

Ilse Baars

Stuur me een berichtje

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Of bel direct

06 – 48641468

Locatie

Oude Huijbergsebaan 299

4625 CK

Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur t/m 15:30 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur, zondag gesloten.

error: Content is protected !!