Fantasy Stories

De fantasy sparringpartner tijdens jouw schrijfproces!

Schrijfcoaching

Draak

Het schrijven van een manuscript is een hele klus. Als je het af hebt, dan wil je graag een beoordeling of het goed genoeg is voor publicatie. Dit is een spannend proces.

In het Draak pakket bied ik jou een volledige analyse van het manuscript aan. Omdat de verhaalstructuur, worldbuilding en vertelperspectief de basis zijn van een manuscript richt ik mij op deze onderdelen. In de kantlijn van het document vind je mijn opmerkingen en vragen terug. Ik geef ook aan wat je kunt verbeteren en wat je goed doet, zodat je (leert) begrijpt(en) hoe de verhaalstructuur in elkaar zit.

Aan het einde van dit traject kun je met een gerust hart jouw manuscript opsturen naar een uitgever of je geeft het zelf uit.

Wil je nog een nacontrole op de spelling en grammatica? Ik ken een goede corrector met wie je contact op kunt nemen.  

Wat krijg je:

  • Een analyse van het volledige manuscript en antwoord op jouw vragen
  • Eén coachgesprek om de feedback te bespreken
  • Je gaat daarna zelf en zonder mijn schrijfhulp aan de slag

Kosten: 350,=

Pegasus

Ben je een beginnend schrijver?
Wil je graag schrijfcoaching tijdens het schrijven?

Of je nu een vaag idee hebt of de eerste hoofdstukken van jouw verhaal liggen klaar: alles kan. Ik geef je graag een stevige basis mee, zodat je aan het einde van het schrijftraject zelfstandig verder kunt.

In deze zes maanden gaan we samen aan de slag. Stap voor stap neem ik je in mee in schrijftraject. Van het nadenken en sparren over jouw ideeën tot en met de eerste zin van jouw manuscript. Als je al een deel van een manuscript klaar hebt, ga ik je helpen in het ontwikkelen van de schrijfvaardigheid en schrijfstijl. Ik lees met je mee en geef feedback in de kantlijn. Elke maand plannen we een brainstormsessie om de voortgang van het schrijven te bespreken.

Heb je al eens een boek geschreven?

Wil je weten hoever je staat in jouw ontwikkeling als schrijver? Dan ben ik graag jouw schrijfmaatje. Heb je behoefte aan een uitdager tijdens het schrijfproces? Dan is het Pegasus pakket ook iets voor jou.

Voorwaarden voor dit traject is dat je tijd en energie kunt reserveren om zes maanden te schrijven. We gaan meters maken om (het eerste deel van) jouw manuscript in de steigers te zetten. Aan het einde van de schrijfcoaching kun jij jouw manuscript zelfstandig af schrijven.

Wat krijg je:

  • Analyse (van een deel) van jouw manuscript
  • 10 sparringssessies
  • Eindverslag met tips, tops en trucs op een rij

Kosten: 750,=

Feniks schrijfcoach traject op maat

Heb je moeite met bepaalde onderdelen van het schrijven?

Wil je hulp bij het schrijven van een dialoog?

Vind je het moeilijk om tijd te reserveren en wil je hier eens sparren?

Een Feniks schrijfcoach traject is volledig op jouw wensen en leerbehoeften afgestemd.

Omdat ik inzicht wil krijgen in jouw kennis en kunde van het schrijfproces, ontvang ik graag van tevoren de eerste drie hoofdstukken en een synopsis. Daarna neem ik contact met jou op en plannen we een adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en leerbehoeften. Ik geef je mijn eerste indruk van het manuscript zodat we samen een op maat traject kunnen vaststellen.

Onderdelen in dit individuele traject kunnen o.a. zijn: sparsessies, schrijfopdrachten, quick scan, manuscriptbegeleiding. 

Schrijven leer je ook door door te schrijven. De creatieve flow blijft dan gaan en daardoor maak je meters. Vandaar dat het feniks schrijfcoachtraject een termijn heeft.

3 maanden max 450

6 maanden max 750

"

Karin heeft voor mij een kinderboekje en een kort verhaal geredigeerd. Ze combineert haar kennis met haar liefde voor verhalen door je positieve feedback en goede tips te geven. Karin is niet alleen goed in wat ze doet, maar ook een fijn mens om mee te sparren. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Janine Keijser

Enorm leuke sparsessie over mijn verhaal, de glazen bol voor de schrijfwedstrijd gehad. 
Bedankt voor de nieuwe inzichten, ideeën en tips. Ik ga er zeker mee door!

Monique Markus

Het is erg fijn om Karin als schrijfcoach te hebben. Ze is zowel meedenkend als kritisch en geeft fijne suggesties. 

Haar complimentjes maakte me enthousiast om het manuscript te herschrijven en ze haalde de fouten eruit, waar ik zelf blind voor was geworden. 

Super bedankt voor je hulp!

Zoë van der Weele

De werkwijze van Karin vind ik heel fijn.

Haar feedback wordt via de mail toegestuurd in een document en is heel uitgebreid en duidelijk.

Ook neemt ze nog telefonisch contact op om haar feedback toe te lichten.

Door haar feedback is mijn verhaal veel krachtiger geworden.

Lisanne Peters

Ik vond het echt heel erg leuk om met de wedstrijd mee te doen en heb ook veel aan jouw advies gehad. Ik ga zeker door met schrijven, al is het alleen voor mezelf.

Jolijn Grootendorst – Het Boekenbijtje

Ik won een sparsessie bij Karin toen ik meedeed aan een schrijfwedstrijd van haar. Het was een heel prettig gesprek, waarin ik merkte hoe gepassioneerd Karin is over schrijven en het helpen van andere schrijvers. Het was duidelijk te merken dat ze er veel plezier in heeft, en ze gaf goede tips en adviezen. Ik vond het gezellig om met haar te praten en sloot het gesprek af met een boost in zelfvertrouwen. Karin weet waar ze het over heeft, en is positief ingesteld. Dat maakt haar een hele fijne sparringpartner.

Emily Ringeling

De brainstormsessie die ik heb gehad was zeer behulpzaam! Ik heb veel tips gekregen over hoe ik het verhaal kon verbeteren. 
Deze tips heb ik natuurlijk toegepast. Ik vind persoonlijk dat door de tips het verhaal echt beter is geworden. 
Ik kreeg een document opgestuurd van mijn verhaal met alle tips erin. 
Door dit uitgebreide document kon ik de tips makkelijk toepassen. Het was een mega fijn gesprek waar ik erg veel aan heb gehad! 
Lisa Roskammer 

Karin heb ik leren kennen als kattenmens. Ze is poeslief in het luisteren naar moeite die je hebt om iets op te schrijven, maar als ze het te pakken heeft, zet ze al haar nagels erin. Ze bewerkt, gooit het overhoop, speelt ermee, tot ze ziet dat jij ermee verder kunt. Dank je wel Karin, voor wat je hebt gedaan bij het verwerken van de boeken!

Gijsbert van de Sluijs

Karins manier van werken is heel motiverend. Haar tips, suggesties en ideeën zijn een inspiratie. Soms is het net alsof ze mijn personages beter doorziet dan ik.

Rowena de Wit

Karin nam de tijd om mijn manuscript te lezen en zag steeds nieuwe aanknopingspunten om te verbeteren. Ze wist mij telkens te motiveren om te blijven schrijven door haar enthousiasme en betrokkenheid. Ik heb veel aan haar coaching gehad.

Saskia van Veen

Karin is een inspiratie voor alle fantasy schrijvers. Karin creëert een fantasy wereld buiten de kaders om. Ze houdt zich niet aan de traditionele regels van dit genre en motiveert andere schrijvers om een eigen unieke wereld te bouwen.

Fatimah Ali – know-yourmagic.com

Ik ben met Karin in contact gekomen toen zij een vormgever nodig had voor haar fantasyboeken. We hadden meteen een klik, wat resulteerde in fijn en persoonlijk contact. Ik heb vooral genoten van onze co-creatie, waar Karin’s verhalen en mijn visuele interpretaties constant met elkaar in gesprek waren.

Lisanne Versteeg

Ik heb Karin leren kennen als een super enthousiast, gedreven en positief ingestelde coach. Als je het even niet meer weet, luistert ze naar jou en geeft bruikbare tips en adviezen. Door haar creativiteit en fantasie kan ze zich makkelijk verplaatsen in jouw verhaal en doodgelopen plot weer op gang te helpen. Dit doet ze door jou duidelijk een spiegel voor te houden en door structuren te bieden. Geduldig helpt ze je weer verder, zodat je met een YES weer vrolijk verder gaat.

Maarten Moll

Karin heeft mij enorm geholpen met mijn boek. Ze heeft ernaar gekeken en mij geholpen om een uitgever te vinden.

Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ze me heeft gegeven.

Ilse Baars

Of bel direct

06 – 48641468

Locatie

Oude Huijbergsebaan 299
4625 CK
Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur t/m 15:30 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur, zondag gesloten.