Fantasy Stories

jouw sparringpartner tijdens het schrijven en uitgeven van jouw boek! 

Over mij

Schrijven was en is voor mij persoonlijk een uitlaatklep. De fantasiewereld is een omgeving waar ik heen ga om mijzelf te ontladen en weer op te laden. Verzonnen verhalen liggen in de bibliotheek van mijn innerlijke wereld.

In 2008 en 2010 zijn mijn zonen geboren. Vanaf dat moment was de bibliotheek geen dag meer gesloten. Mijn kistje met fantasie ging open en het verhalen vertellen was begonnen. In 2012 begon ik met het schrijven van de eerste verhaallijnen van wat later De Legende van het Moeras is geworden. Terwijl ik werkte als HR-adviseur en mij bekwaamde in het coachvak schreef ik mijn manuscript.

Tijd was een vriend en vijand en soms was het ronduit lastig om te schrijven. Niet alleen de tijd, maar ook de onzekerheid of ik wel een goede schrijver was, speelde mij parten. Ik volgde een schrijfcursus creatief schrijven en fictie. Zoveel vertrouwen heb ik daaruit geput!

Het schrijven van fantasierijke (korte) verhalen kreeg een steeds prominentere plek in mijn leven. Gaandeweg werd duidelijker wat ik precies wilde met mijn loopbaan. Uiteindelijk heb ik besloten om het roer om te gooien en ben eigen schrijfcoach praktijk en uitgeverij gestart.

Inmiddels heb ik twee boeken zelf uitgegeven en heb een netwerk van illustrators en grafisch vormgevers opgebouwd. Ik heb mijn weg gevonden in de uitgeverij wereld en ben actief in de promotie en verkoop van mijn boeken.

Ik ben er klaar voor om jou te helpen met het waarmaken van jouw droom!

"

De brainstormsessie die ik heb gehad was zeer behulpzaam! Ik heb veel tips gekregen over hoe ik het verhaal kon verbeteren. 
Deze tips heb ik natuurlijk toegepast. Ik vind persoonlijk dat door de tips het verhaal echt beter is geworden. 
Ik kreeg een document opgestuurd van mijn verhaal met alle tips erin. 
Door dit uitgebreide document kon ik de tips makkelijk toepassen. Het was een mega fijn gesprek waar ik erg veel aan heb gehad! 
Lisa Roskammer 

Karin heb ik leren kennen als kattenmens. Ze is poeslief in het luisteren naar moeite die je hebt om iets op te schrijven, maar als ze het te pakken heeft, zet ze al haar nagels erin. Ze bewerkt, gooit het overhoop, speelt ermee, tot ze ziet dat jij ermee verder kunt. Dank je wel Karin, voor wat je hebt gedaan bij het verwerken van de boeken!

Gijsbert van de Sluijs

Karins manier van werken is heel motiverend. Haar tips, suggesties en ideeën zijn een inspiratie. Soms is het net alsof ze mijn personages beter doorziet dan ik.

Rowena de Wit

Karin nam de tijd om mijn manuscript te lezen en zag steeds nieuwe aanknopingspunten om te verbeteren. Ze wist mij telkens te motiveren om te blijven schrijven door haar enthousiasme en betrokkenheid. Ik heb veel aan haar coaching gehad.

Saskia van Veen

Karin is een inspiratie voor alle fantasy schrijvers. Karin creëert een fantasy wereld buiten de kaders om. Ze houdt zich niet aan de traditionele regels van dit genre en motiveert andere schrijvers om een eigen unieke wereld te bouwen.

Fatimah Ali – know-yourmagic.com

Ik ben met Karin in contact gekomen toen zij een vormgever nodig had voor haar fantasyboeken. We hadden meteen een klik, wat resulteerde in fijn en persoonlijk contact. Ik heb vooral genoten van onze co-creatie, waar Karin’s verhalen en mijn visuele interpretaties constant met elkaar in gesprek waren.

Lisanne Versteeg

Ik heb Karin leren kennen als een super enthousiast, gedreven en positief ingestelde coach. Als je het even niet meer weet, luistert ze naar jou en geeft bruikbare tips en adviezen. Door haar creativiteit en fantasie kan ze zich makkelijk verplaatsen in jouw verhaal en doodgelopen plot weer op gang te helpen. Dit doet ze door jou duidelijk een spiegel voor te houden en door structuren te bieden. Geduldig helpt ze je weer verder, zodat je met een YES weer vrolijk verder gaat.

Maarten Moll

Karin heeft mij enorm geholpen met mijn boek. Ze heeft ernaar gekeken en mij geholpen om een uitgever te vinden.

Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ze me heeft gegeven.

Ilse Baars

Stuur me een berichtje

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Of bel direct

06 – 48641468

Locatie

Oude Huijbergsebaan 299
4625 CK
Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur t/m 15:30 uur, zaterdag van 09:00 – 12:00 uur, zondag gesloten.

error: Content is protected !!